Over ons

Welkom bij Familie van den Berg! U vindt onze prachtige kersenboomgaard op de Meersteeg in Echteld, midden in de Betuwe. Wij telen al ruim 25 jaar met veel liefde en passie de meest lekkere, grote, zoete kersen.

Van den Berg Kersen

De start!

In 1995 startte wij met het aanplanten van onze eerste kersenbomen. Toen konden we nog niet dromen van wat we nu bereikt hebben. Inmiddels heeft onze kersenboomgaard namelijk een oppervlakte van maar liefst 10 hectare, dat te vergelijken is met maar liefst 20 voetbalvelden! Nog steeds winnen we terrein met onze kersenboomgaard en zijn wij enorm enthousiast en vol liefde met ons prachtige vak bezig. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij onze onderneming blijven verbeteren en uitbreiden.

De juiste keus kersen

De keuze om te starten met het telen van diverse rassen kersen heeft ervoor gezorgd dat wij de kersentijd hebben kunnen verlengen in onze boomgaard. U kunt bij ons kersen kopen van begin juni tot en met eind augustus. Bij Van den Berg Kersen hebben we namelijk een vroege, een middelvroege en een late oogst. Daarbij zijn wij natuurlijk de smaak van de kers niet vergeten want dat is uiteraard het allerbelangrijkste. Onze keus is mede om deze redenen daarom gevallen op de kersenbomen Burlat, Merchant, Kordia, Karina en Regina.

Van den Berg Kersen

Telefoonnummer

+31 6 20350376

Adresgegevens

Meersteeg 4A
4054 NG Echteld

KVK & BTW

KVK 59153849

BTW NL001913528B89